Ogledni čas održan od strane naše Brčanke Alme Mujkanović

Alma Mujkanović, uspješna Brčanka u Americi, posjetu zavičaju iskoristila da održi ogledni čas polaznicima kursa engleskog jezika u Domu Islahijeta.
Brojna je zajednica Brčanki i Brčaka koji žive i rade svuda po svijetu, od Evrope, Australije do Amerike. Mnogi su se obrazovali na prestižnim univerzitetima i potvrdili vrhunskim rezultatima na vrlo odgovornim poslovima i funkcijama. Jedan takav primjer je Brčanka Alma Mujkanović, koja živi i radi u Feniksu (Phoenix) u državi Arizona u Sjedinjenim američkim državama. Kao stručni saradnik za razvoj poslovanja radi u uglednoj američkoj firmi za inovacije u kojoj odnedavno obavlja funkciju zamjenice predsjedika kompanije.
Alma Mujkanović je redovni donator brčanskog Preporoda. Ovogodišnju posjetu zavičaju iskoristila je i za realiziranje oglednih časova sa polaznicima preporodove škole stranih jezika. Razgovor na engleskom jeziku iskorišten je za provjeru i unapređenje znanja jezika te upoznavanje sa kulturom života u Sjedinjenim američkim državama.

Korajac CMS - Gallery sample
Korajac CMS - Gallery sample

  
Korajac CMS - Gallery sample