Svečana akademija u Ženevi

Obilježavanje Dana državnosti Bosne i Hercegovine

Poštovane/i,

Članice i članovi Bošnjačke zajednice kulture Preporod Brčko distrikt BiH boravili su u Ženevi na poziv Kulturnog udruženja Bošnjaka -Džemat Ženeva. Povod je bio obilježavanje Dana državnosti Bosne i Hercegovine. Za tu prigodu članice i članovi brčanskog Preporoda pripremili su i izveli program Svečane akademije.
U ime Preporoda želim se zahvaliti nasim domaćinima na izuzetnom dočeku i gostoprimstvu. Prelijepa iskustva i uspomene iz Ženeve, svih članica i članova, su najvažnija tema u Brčkom ovih dana i dugo će ostati u sjećanju svih nas. Uspostavljena su nova poznanstva i prijateljstva. Trebamo ih nastaviti njegovati i unapređivati.
Stoga Vas, dragi prijatelji pozivamo da nas posjetite u Brčkom i da veze jos vise učvrstimo. Naša su srca otvorena i željna novog susreta i jačanja prijateljstava.
Hvala velika svima a posebno mom dragom bratu i kolegi Ibrahimu efendiji Husanoviću. Iskreno hvala svim dragim Srebreničanima, Prijedorčanima, Kozarčanima,Konjičanima i drugim Bosancima i Hercegovcima. Zahvaljujem se Sadatu Grahi na fotografijama koje je nesebično podijelio sa nama.
Čestitam čanicama i članovima brčanskog Preporoda na uspješnom nastupu i želim jos mnogo ovakvih i sličnih putovanja i iskustava.

Ćazim Suljević

Korajac CMS - Gallery sample
Korajac CMS - Gallery sample
Korajac CMS - Gallery sample
Korajac CMS - Gallery sample
Korajac CMS - Gallery sample